بهینه سازی مرورگر کروم به منظور تامین بالاترین میزان حریم خصوصی!
 
امروز،تکنولوژی فردا
اینجا روزمره‌گی رنگ تکرار نداره
درباره وبلاگ


AREFASP@MSN.COM
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان

  اگر عکس ها کامل دیده نمی‌شوند روی آن ها کلیک کنید.    با تشکر فراوان         بیگ آی تی                               به نام خدا


مطمئنا هیچکس دوست ندارد در جایی زندگی یا فعالیت کند که هیچ حریم خصوصی نداشته باشد . چون اصلا در چنین مکانی فرد آرامش ندارد تا بتواند به کارهای خود برسد . حالا فرقی ندارد که این مکان یک جای واقعی مثل این جهان یا جایی مجازی مثل دنیای اینترنت باشد . در هر دو مورد باید حریم خصوصی خود را داشته باشیم . شاید در جهان واقعی راههای داشتن حریم خصوصی را خوب بشناسیم ، اما در جهان دیجیتال کمی موضوع فرق میکند . در دنیای مجازی همه چیز آنگونه که باید در مقابل دیدگان ما قرار نمیگیرند و برخی افراد نیز به همین دلیل و یا نداشتن دانش کافی در این زمینه به دنبال این موضوع نمیروند . اما این کار درستی نیست و باید در جهان مجازی نیز به دنبال حریم خصوصی باشیم .

شاید شما دوست نداشته باشید تا دیگران بفهمند به چه وبسایت هایی سر میزنید و یا چه فعالیت های آنلاینی انجام میدهید . در این مطلب هدف ما اینست که به شما کمک کنیم تا بیشتر با مسائل مربوط به حریم خصوصی در مرورگر کروم آشنا شوید و بتوانید بسته به نیاز خود به تغییر آن ها بپردازید . با گویا آی.تی همراه باشید ………..

 

جستجوی سریع

از منوی آچار گزینه Options را انتخاب کنید . در بخش Basics و قسمت Search شما گزینه ای را با عنوان Enable instant for faster searchingمشاهده میکنید . اگر این گزینه فعال باشد ، به محض اینکه شما در آدرس بار کروم کلمه ای را وارد کنید ، صفحه نتایج جستجوی گوگل ظاهر شده و میتوانید وبسایت مورد نظر خود را از بین نتایج انتخاب کنید . دقیقا مانند قابلیتی که در موتور جستجوی گوگل وجود دارد . در صورتی که این گزینه فعال باشد ، هر چیزی که در آدرس بار تایپ کنید برای گوگل ارسال میشود . چیزی که تایپ میکنید فرقی ندارد . میتواند یک کلمه باشد یا آدرس یک وبسایت .

این قابلیت به صورت پیشفرض غیر فعال است . اما اگر دیدید که فعال است ، آن را غیر فعال کنید .

 

همگام سازی

کروم قابلیتی دارد که با استفاده از آن میتوانید بوکمارک ها ، افزونه ها ، کلمات عبور ، اپلیکیشن ها ، پرکننده های اتوماتیک فرم ها ، تنظیمات و پوسته ها را با اکانت گوگل شما همگام سازی کند . شاید در نگاه اول این قابلیت بسیار مفید باشد . اما از نگاه افرادی که زیاد به مسائل حریم خصوصی اهمیت میدهند ، میتواند دارای مشکلاتی نیز باشد . چون این داده ها در سرورهای گوگل قرار میگیرند و ممکن است که گوگل از آنها استفاده کند . در اینجا شما دو راه دارید .

۱- استفاده از این قابلیت را به طور کامل کنار بگذارید : تنها راهی که موجب میشود این داده ها به دست گوگل نرسند اینست که استفاده از قابلیت همگام سازی کروم را متوقف کنید . اما با این کار ، خود را از یک قابلیت بسیار مفید محروم نموده اید . شاید بهتر باشد از راه حل های بعدی استفاده کنید .


۲- اطلاعات خود را رمزنگاری کنید : شما میتوانید اطلاعات خود را توسط کروم رمزنگاری کرده و سپس در اختیار گوگل قرار دهید . در اینصورت اطلاعات شما به صورت رمز شده در سرورهای گوگل قرار خواهد گرفت و کسی نمیتواند به محتوای درون آن ها دسترسی پیدا کند . کافیست در قسمت Sign in روی دکمه Advanced کلیک کنید تا گزینه های بیشتری در اختیار شما قرار گیرد . سپس در قسمت Ecrypted data types ، گزینهEncrypt all synced data را انتخاب کنید . توجه داشته باشید در صورتی که گزینه Encrypt passwords را انتخاب کنید ، تنها کلمات عبور شما رمزنگاری میشوند .


۳- استفاده از کلمه عبور : شما میتوانید از کلمه عبور مخصوص خود استفاده کنید تا مطمئن شوید که گوگل نمیتواند اطلاعات شما را بررسی کنید . به گفته ی گوگل این کلمه عبور نه برای گوگل ارسال میشود و نه ذخیره خواهد شد . پس اگر خیلی به حفاظت از حریم خصوصی خود اهمیت میدهید ، استفاده از کلمه عبور راه حل بسیار ایمنی خواهد بود .

برای انجام این کار نیز از قسمت Encryption passphrase میتوانید گزینه Use My Google Account Password و یا Choose my own passphrase را انتخاب کنید . اما این دو چه تفاوتی با هم دارند ؟ گزینه اول از کلمه عبور اکانت گوگل شما برای رمزنگاری اطلاعات استفاده میکند . این کلمه عبور در اختیار گوگل قرار دارد و ممکن است که گوگل با همین کلمه عبور بتواند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند . اما گزینه دوم که به گفته گوگل توسط آنها ذخیره نمیشود ، به نظر روش امن تری است . در اینجا شما کلمه عبور خود را دوبار وارد میکنید و پس از این باید همیشه این کلمه عبور را برای همگام سازی به خاطر داشته باشید .

 

تنظیمات حریم خصوصی

از منوی آچار گزینه Options را انتخاب کرده و به بخش Under the hood بروید . در بخش تنظیمات حریم خصوصی ۵ گزینه در اختیار شما قرار خواهد گرفت .

Use a web service to help resolve navigation errors : هنگامی که کروم نمیتوانید به وبسایتی متصل شود ، آدرس آن را برای گوگل ارسال میکند و گوگل نیز در پاسخ به آدرسی که کروم ارسال کرده است ، پیشنهادهایی را برای کروم ارسال میکند . نتیجه نیز در صفحه ای که با عنوانOops! Google Chrome could not find نمایش داده میشود ، ظاهر خواهد شد . اگر نمیخواهید اطلاعات مربوط به وبسایتی که کروم نتوانسته به آن متصل شود برای گوگل ارسال شود ، کافیست از قسمت تنظیمات حریم خصوصی این گزینه را غیر فعال کنید .


Use a prediction service to help complete searches and URLs typed in the address bar: هر چیزی که شما در آدرس بار کروم تایپ میکنید ، برای گوگل ارسال میشود و گوگل نیز با استفاده از اطلاعات دریافتی به شما وبسایت های مشابه و نتایج جستجوهای مرتبط را نمایش خواهد داد . کافیست این گزینه را غیر فعال کنید تا مواردی را که در آدرس بار کروم تایپ میکنید برای گوگل ارسال نشوند .


Predict network actions to improve page load performance : کروم به صورت اتوماتیک به آدرس IP وبسایت هایی که به صفحه فعلی شما لینک شده اند مراجعه میکند . گاهی اوقات نیز به صورت اتوماتیک این آدرس ها را در پس زمینه بارگذاری میکند . هدف گوگل از این کار نیز افزایش سرعت و بهبود بارگذاری صفحات است . اگه دوست ندارید که این کار در کروم انجام شود ، این گزینه را غیر فعال کنید .

Enable phishing and malware protection : گوگل کروم مانند اکثر مرورگرها قابلیتی در جهت مبارزه با بدافزارها و حملات کامپیوتری دارد . این قابلیت که با نام Safe Browsing شناخته میشود به صورت اتوماتیک لیستی از آدرس سایت هایی که به صورت بالقوه میتوانند مخرب باشند را از گوگل دریافت میکند . هنگامی که قصد بازدید از سایتی را دارید که در لیست سایت های مخرب موجود است ، کروم قسمتی از آدرس وبسایت به همراه آدرس آی.پی شما و یک کوکی برای گوگل ارسال میکند . گوگل نیز در پاسخ به کروم میگوید که این سایت واقعا مخرب است یا نه . اگر شما این گزینه را غیر فعال کنید ، دیگر کروم در مواجه با وبسایت هایی که در لیست وبسایت های مخرب موجود هستند ، پیغام هشدار نمایش نخواهد داد .

نظرات شما عزیزان:


پيوندها


<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 52
بازدید ماه : 98
بازدید کل : 55115
تعداد مطالب : 43
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1

" autostart="true" hidden="false" loop="false" width="280" height="44"> scrollDelay="80" direction=up width="200" height="300"> در بالای هر پست 5 ستاره موجود است که میزان رضایت شما عزیزان را از آن مطلب نشان میدهد لطفا پس از خواندن آن مطلب از 5 ستاره یکی را انتخاب کنید.در بخش پیوند های این وبلاگ بزرگترین و کاربردی ترین سایت های فارسی موجود است.لوکس بلاگ دارای تبادل لینک هوشمند میباشد،با ثبت کردن سایت یا وبلاگ خود در آن ریت خود را در گوگل بالا ببرید.لطفا میزان رضایت خود را در باره‌ی این وبلاگ در قسمت نظر سنجی بیان کنید.با نظر هایتان به ما انرژی ادامه بدهید
Pichak go Up